Najnovšie recenzie zo sekcie Nátierky
svieži,chutný
- chutná zdravá maškrta
- dobrá cena
Zdravá a veľmi chutná.
- Vysoko kvalitné grécke tachini, ktoré sme doteraz mohli kúpiť len v Grécku. Sme radi, že sme našli obchod, kde ho môžeme dostať bez toho, že by sme museli cestovať do Grécka.
Chuti vyborne.
Je to extrémne dobrá nátierka!! Jednoducho povedané má skvelú prirodzenú naozaj malinovú chuť (nie je to žiadna umelina, ktorá zanecháva pachuť v ústach). Výborná pochutina či už len tak na mlsanie keď máte chuť na čosi sladké, alebo napríklad k teplým palacinkám - má krémovú konzistenciu, ktorá je ideálna roztieranie. Zamilujete si ju na prvé okúsenie, ak váhate tak nie je treba. Naozaj odporúčam všetkými 1O - timi, dlho nevydrží len tak stáť niekde na poličke. :)
Skvelá chuť
- Chutná
výborná poleva na cheesecake, cena
- priaznivá cena, vysoká kvalita, výborná chuť
dobrá cena ,výborná kvalita ,veľmi chutné
- Zatial som ešte neodskúšala ale verim,že je vynikajúcej chute podla predchádzajuceho výrobku
tiež som tu nenašiel E-čka, čo je výhoda
chuť dobrá
bez E ,čo je super
super chut
- výrazná figová chuť
- sklenená nádoba
Chutná nátierka na chlebík s maslom, výrazná a príjemná figová chuť, milovníkom tohto druhu ovocia vrelo odporúčam. Hodí sa aj ako plnka do palaciniek či do ovsenej kaše. Vynikajúco sa dopĺňajú chute pri pridaní banánu.
Mne chutila a to vraj mrmlem na každú vec.
Tomu kto nemá čas na prípravu raňajok. So zeleninou super.
Zobrazujem 101 - 120 zo 158 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8 Ďalšie »